ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Glass Cleaning

Η Glass Cleaning, είναι μια από τις μεγαλύτερες αμιγώς Ελληνική εταιρεία, με σημαντική θέση στην αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού και της υγιεινής στην πατρίδα μας, στην  παραγωγή και διάθεση επαγγελματικών ειδών καθαρισμού για πάνω από 47 χρόνια.

Η εταιρεία παράγει και προσφέρει ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Υγιεινής αποτελούμενο από προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες, το οποίο διατίθεται απευθείας από ένα αναπτυγμένο δίκτυο  εταιρικών υποκαταστημάτων και εξειδικευμένων καταστημάτων franchise.

Unger

Η UNGER επιδιώκει να αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα που προσφέρουν πραγματική αξία στους επαγγελματίες καθαριστές. Όλα τα προϊόντα μας είναι προσανατολισμένα στον πελάτη και έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από τους πελάτες πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά. Κάθε προϊόν της UNGER έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και την αποτελεσματικότητα του τελικού χρήστη.

Με τους εργολάβους καθαρισμού σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο να εμπιστεύονται την ποιότητα της UNGER, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει διεθνή φήμη ως κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών εργαλείων καθαρισμού και συντήρησης.

Pulex

Δημιουργημένη το 1963 στην αυγή της βιομηχανίας επαγγελματικού καθαρισμού στην Ευρώπη, η IPC PULEX οφείλει την μεγάλη της επιτυχία στην εξειδικευσή της και στην τάση της για εξέλιξη.

Η στοχευμένη έρευνά της, της έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα σε καινοτόμα προϊόντα και μηχανισμούς που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του επαγγελματία στον καθαρισμό.

Buzil

Η επιτυχία μας βασίζεται στον ανοιχτό διάλογο, την ειλικρίνεια, την απόδοση, τον σεβασμό και την εκτίμηση, την αξιοπιστία, τη δικαιοσύνη, την εστίαση στον πελάτη, την υποστήριξη, την υπευθυνότητα και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Αυτές οι αξίες διέπουν τις δράσεις και τις αλληλεπιδράσεις μας με τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς εταίρους, καθώς και την ομαδική εργασία και τη συνεργασία μας μεταξύ μας σε καθημερινή βάση.

sanitec

Η σειρά “SANITEC” προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων καθαρισμού, ανταποκρινόμενη σε όλες τις διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά τον καθαρισμό. Οι συνθέσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να έρχονται σε αντίθεση με τις διαφορετικές ανάγκες καθαρισμού και υγιεινής, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος καθαρισμού και να βελτιστοποιηθεί η εργασία των εργαζομένων. Το ποιοτικό πρότυπο διασφαλίζεται από το σύστημα ποιότητας που εφαρμόζεται για τον έλεγχο των μειγμάτων και των συσκευασιών.

TTS - Cleaning

οικοχημικη

Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ είναι μια εταιρεία, με ισχυρή παρουσία στο βαλκανικό και ευρωπαϊκό χώρο που αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει προϊόντα καθαρισμού & απολύμανσης για :

 Βιομηχανίες Τροφίμων – Ποτών
 Επαγγελματικούς χώρους όλων των κατηγοριών
 Επεξεργασία Νερού Πισίνας
 Προσωπική Υγιεινή

Η πλήρης σειρά συστημάτων υγιεινής σε συνδυασμό με την άψογη τεχνική υποστήριξη, διασφαλίζουν άριστες συνθήκες υγιεινής.

marplast

Η Mar Plast γεννήθηκε από τη συνεργασία μεταξύ του Franco Mantovani και του Giuliano Ascari, ειδικών στην κατασκευή καλουπιών, οι οποίοι από το 1968 αποφάσισαν να συνδυάσουν την εμπειρία και το ταλέντο τους στο φιλόδοξο σχέδιο της παραγωγής πλαστικών αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για δημόσιους χώρους.

Οι ενέργειες επικεντρώθηκαν αμέσως στο σχεδιασμό προϊόντων που συνδύαζαν την αισθητική, τη χρηστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη μακροζωία: χαρακτηριστικά που εξακολουθούν να καθορίζουν τα προϊόντα της Mar Plast και που επέτρεψαν στην εταιρεία να καταστεί ηγέτης του κλάδου παγκοσμίως.

Για πάνω από 40 χρόνια, κάθε φάση παραγωγής πραγματοποιείται στο ιταλικό εργοστάσιο στο Rio Saliceto, όπου η πραγματική κινητήρια δύναμη της επιχειρηματικής ανάπτυξης είναι: οι άνθρωποι, οι ίδιοι άνθρωποι που καθημερινά χρησιμοποιούν το πάθος, την υπευθυνότητα και την ικανότητα για να προσφέρουν ένα προϊόν και μια υπηρεσία ικανή να ενσωματώσει την πραγματική ιταλική αριστεία.

Σήμερα η Mar Plast εξάγει σε περισσότερες από 50 χώρες, προσφέροντας έναν πλήρη και διαφοροποιημένο κατάλογο προϊόντων, ο οποίος ανανεώνεται κάθε χρόνο με νέες λύσεις και ιδέες για την επίπλωση του μπάνιου.

lucart group

Ρίξτε μια νέα ματιά στην επιχείρησή σας.
Η Lucart Professional αποδεικνύει ότι είναι εφικτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και πραγματικής βιωσιμότητας.
Κερδοφόρες και αποτελεσματικές λύσεις που έχουν αναπτυχθεί για τη βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στον πλανήτη μας.
Η Lucart Professional σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, προσφέροντας μια νέα εμπειρία βιώσιμης καινοτομίας στην επιχείρησή σας.

twt

Η TWT είναι για όσους αγαπούν να κάνουν τη δουλειά τους με ακρίβεια και στυλ. Εδώ στην TWT σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας με γνώμονα την ευκολία στη χρήση και την προσπάθεια για απαράμιλλη απόδοση στην καρδιά.

Συγκλονιστική εμφάνιση, το στυλ δεν είναι πολυτέλεια
Η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι το παν, αφού αποτελούν το σήμα κατατεθέν της πραγματικής ποιότητας. Μια νέα εποχή του ιταλικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται στον επαγγελματικό καθαρισμό γεννιέται εδώ στην TWT

Προσαρμοσμένη καινοτομία
Ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας μέσω της απόλυτης τεχνογνωσίας. Διαθέτουμε τις τεχνικές ικανότητες και το πάθος μαζί με το χειροποίητο savoir faire που χαρακτηρίζει το “made in Italy”

Vikan

Η Vikan είναι ο κορυφαίος προμηθευτής παγκοσμίως εργαλείων υγιεινού καθαρισμού για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών και άλλα ευαίσθητα στην υγιεινή περιβάλλοντα.

Με έδρα τη Δανία και πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας, έχουμε συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη τράπεζα γνώσεων του κλάδου σε θέματα υγιεινής και κανονισμών και τη χρησιμοποιούμε για την ανάπτυξη των πιο αποτελεσματικών επαγγελματικών εργαλείων καθαρισμού και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο. Όλα αυτά για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να παραδίδουν κάθε προϊόν που κατασκευάζουν με υπερηφάνεια και εμπιστοσύνη.

Όταν συνεργάζεστε με τη Vikan, μπορείτε να βασίζεστε σε έναν συνεργάτη στον τομέα της υγιεινής που αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τα επαγγελματικά εργαλεία, τις συμβουλές εμπειρογνωμόνων, τον λειτουργικό σχεδιασμό, την ανώτερη ποιότητα και το πρωτοποριακό πνεύμα.

Tana Professional

Η Tana Professional είναι η δοκιμασμένη μάρκα καθαρισμού για ειδικά προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας και απολυμαντικά. Ο λύτης προβλημάτων Tana Professional ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε τομέα και διασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη διατήρηση της αξίας.