Μενού

Βιομηχανικός διάδρομος ασφαλείας Cushion 479

Βιομηχανικός διάδρομος ασφαλείας Cushion 479

Για άλλη μια φορά το καλύτερο στην κατηγορία της βιομηχανίας

Notrax® Cushion Trax® το καλύτερο στην κατηγορία του. Το 479 Cushion Trax®, το οποίο είναι ήδη το κορυφαίο σε πωλήσεις χαλάκι κατά της κούρασης στην κατηγορία του, χάρη στην ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών του, την καλύτερη άνεση στην κατηγορία τόσο για στατικούς όσο και για δυναμικούς σταθμούς εργασίας, είναι γνωστό ότι προσφέρει εξαιρετική άνεση, ανθεκτικότητα και ασφάλεια.
Η φήμη του 479 Cushion Trax® έχει κερδίσει από περισσότερα από 30 χρόνια βιομηχανικής χρήσης σε συνδυασμό με συνεχή έρευνα, ανάπτυξη και νέες τεχνολογίες για την προσθήκη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών που έχουν βελτιώσει την αντοχή, την ασφάλεια και την απόδοση.

Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων για 30 χρόνια

  • 2001 – Εισήχθησαν προσαρμοσμένα μεγέθη για να διασφαλιστεί ότι κάθε χαλάκι θα μπορούσε να κατασκευαστεί στις ακριβείς διαστάσεις του σταθμού εργασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα λοξότμητες άκρες και όρια ασφαλείας για να αποφευχθεί το πιθανή πτώση στο χαλάκι
  • 2005 – Παρουσιάστηκε η τεχνολογία πλαστικοποίησης UniFusion™ που παρέχει εγγύηση εφ’ όρου ζωής ότι η προστατευτική επάνω επιφάνεια PVC δεν θα ξεφλουδίζει από το μαλακό σφουγγάρι
  • 2006 – Δοκιμάστηκε για αντοχή στην ολίσθηση (R10) και πιστοποιήθηκε από το National Floor Safety Institute
  • 2008 – Παρουσιάστηκε η τεχνολογία Red Stop™ για τη δημιουργία αντιολισθητικής βάσης, έτσι ώστε το χαλάκι να προσκολλάται στο πάτωμα και να μην μετατοπίζεται κατά τη χρήση
  • 2012 – Πιστοποιημένο Bfl-S1 – μία από τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες πυρκαγιάς , σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα
  • 2014 – Προστέθηκαν επιπλέον έως και 152 cm πλάτος και παρασκευάστηκαν μακρύτερα ρολά για λύσεις μεγάλων επιφανειών
  • 2015 – Έλαβε την καλύτερη βαθμολογία allrounder για δυναμικούς και στατικούς σταθμούς εργασίας
  • 2017 – Δοκιμασμένο για αντικραδασμικές ιδιότητες για μείωση της έκθεσης σε δονήσεις ολόκληρου του σώματος (WBV)

Καλύτερη βαθμολογία πυρκαγιάς στην κατηγορία

Για άλλη μια φορά, το 479 Cushion Trax® έχει λάβει τη βαθμολογία Bfl-S1 σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN-13501-1, όπως έχει δοκιμαστεί από τα εργαστήρια TUV. Προκειμένου να επιτευχθεί ο βαθμός πυρκαγιάς, τα προϊόντα ελέγχονται για συμπεριφορά πυρκαγιάς σε ανεξάρτητα εργαστήρια για ανάφλεξη και αντίδραση στη φωτιά. Το πρώτο γράμμα B(fl) δείχνει τη συμπεριφορά της φωτιάς και το S1, που σημαίνει καπνός, δείχνει τη χαμηλή ποσότητα καπνού. Το προϊόν ελέγχεται εκ νέου κάθε πέντε χρόνια για να επικυρωθεί εκ νέου η πιστοποίηση.

Υψηλό επίπεδο άνεσης

Τα σχόλια των εργαζομένων χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να υποστηρίξουν την έρευνα χρησιμοποιώντας παρατηρήσεις εργαζομένων που συνέκριναν την εργασία σε χαλάκια κατά της κούρασης με την εργασία στο σκληρό πάτωμα και σημειώνοντας το επίπεδο άνεσης και κούρασης τους κάθε ώρα κατά τις οκτάωρες βάρδιες. Ένας εργαζόμενος σχολίασε: «Λιγότερη κούραση στα πόδια στο τέλος της ημέρας και λιγότερα μυϊκά και αρθρικά προβλήματα, καλύτερη απορρόφηση του βάρους».

Ασφάλεια

Το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφάλειας Δαπέδων (NSFI) πιστοποίησε το 479 Cushion Trax® για ασφάλεια δαπέδου αφού πέρασε από αυστηρούς ελέγχους για αντιολισθητικές ιδιότητες. Το 479 Cushion Trax® έχει επίσης λάβει αντιολισθητική βαθμολογία R10 σύμφωνα με το DIN51130 και τον κανόνα BG BGR181. Διατίθεται με κίτρινα περιγράμματα κατά μήκος των πλευρών που συμμορφώνονται με τον κωδικό OSHA 1910-144.

Ολόσωμο χαλάκι κατά της κούρασης

Το 479 Cushion Trax® είναι επίσης το πιο ποικιλόμορφο που χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Το Notrax® Cushion Trax® είναι ήδη ένα βιομηχανικό προϊόν ματιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κατά της κούρασης που χρησιμοποιείται κυρίως σε εγκαταστάσεις παραγωγής λόγω της μακράς διάρκειας επάνω επιφάνειας του με τεχνολογία Uni-Fushion™ που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στα πιο σκληρά περιβάλλοντα εργασίας.

Το διαμαντένιο πέλμα του προσφέρει ευελιξία στην κίνηση για εύκολες περιστροφές, γεγονός που το καθιστά το προτιμώμενο χαλάκι για εργοστάσια παραγωγής, γραμμές παραγωγής και συναρμολόγησης, logistics και σταθμούς συσκευασίας όπου χρησιμοποιείται κυρίως για λύσεις μεγάλων διαδρόμων και μεμονωμένους σταθμούς εργασίας.
Η αριστοκρατική εμφάνιση των γκρι και μαύρων χαλιών λειτουργεί εξίσου καλά σε εμπορικές εφαρμογές πίσω από πάγκους καταστημάτων, ρεσεψιόν ξενοδοχείων και σούπερ μάρκετ. Το επάνω στρώμα PVC αντέχει σε όλους τους τύπους υποδημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ψηλοτάκουνων.

Το 479 Cushion Trax® έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό που το καθιστά το χαλάκι της επιλογής για βιομηχανικούς και εμπορικούς χρήστες. Η πιο πρόσφατη βαθμολογία πυρκαγιάς είναι μια ακόμη διάκριση που κάνει το Notrax® Cushion Trax® μοναδικό στην κατηγορία των προϊόντων βιομηχανικής ποιότητας ματ κατά της κόπωσης.

Το 479 Cushion Trax® διατίθεται σε μαύρο, γκρι ή μαύρο χρώμα με κίτρινα περιγράμματα σε πλήρη ρολά καθώς και ανά γραμμικό μέτρο πλάτους έως 152 cm.

Σχετικά άρθρα

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr.

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr. Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους Το Uni Junior είναι ένα πρακτικό , ελαφρύ και εξαιρετικά υγιεινό ημι-επαγγελματικό σύστημα που περιλαμβάνει τις καινοτομίες και…

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP.

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP. ATP TEST ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ Ο έλεγχος πραγματοποιείται με λουμινόμετρο το οποίο χρησιμοποιεί την μέθοδο της βιοφωταύγειας για την ανίχνευση υπολειμμάτων…