Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία μας

Η ecleaning συστήματα καθαρισμού εδρεύει  στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο εμπόριο συστημάτων καθαρισμού, απορρυπαντικών, χαρτικών καθώς και εξοπλισμού καθαρισμού τοίχου και δαπέδου επαγγελματικών χώρων από το Μάρτιο του 1997. Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του επαγγελματία στον τομέα της καθαριότητας και η κάλυψη κάθε ανάγκης του όσον αφορά στον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστους οίκους και πάντα εμπλουτίζουμε τη γκάμα μας με νέους κωδικούς. Επίσης, ενημερωνόμαστε για κάθε τι νέο στον κλάδο μας και διατηρούμε άριστες σχέσεις με όλους τους προμηθευτές μας.

Αν και η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες, μπορεί να επωφεληθεί και ο πελάτης της λιανικής πώλησης από την πλούσια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της υγιεινής και της καθαριότητας, μας καθιστά τον πιο αξιόπιστο σύμμαχο του επαγγελματία. Χώροι εστίασης, παραγωγικές μονάδες τροφίμων, κλάδοι υγείας, δημόσιοι χώροι, επαγγελματικές στέγες κάθε τύπου κλπ. θα βρουν σ’ εμάς το συνεργάτη που μπορεί να τους προσφέρει λύσεις σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα.

Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη παρέχοντας τεχνογνωσία και συμβουλές καθαριότητας και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Προτεραιότητα μας είναι η εξυπηρέτηση κάθε πελάτη με προϊόντα αξιόπιστα και λειτουργικά. Οι προσωπικές σχέσεις που διατηρούμε με τους πελάτες μας χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε πάντα με ποιοτικά προϊόντα και με τον επαγγελματισμό που μας καθιέρωσε εδώ και 20 χρόνια στο χώρο της καθαριότητας. Πάντα δίπλα στον επαγγελματία αλλά και στη νοικοκυρά!