1 κιβώτιο

AL 106 CHLOR 3L Ισχυρό Aπολιπαντικό HACCP Μη αφρογώνο χλωριωμένο απολιπαντικό, απολυμαντικό και λευκαντικό. Με βάση το χλώριο. Χρησιμοποιείται για την αφαίρεση λιπαρών, οργανικών, πρωτεϊνικών, ανθρακούχων υπολειμμάτων από δάπεδα, τοίχους, μηχανήματα και εξοπλισμό σε κάθε είδους βιομηχανία. Εγγυάται τέλεια υγιεινή και αποτελεσματική πρόληψη έναντι των κινδύνων μικροβιολογικής μόλυνσης στα τμήματα επεξεργασίας και αποθήκευσης τροφίμων. Διατίθεται σε 3L ή σε κιβώτιο συσκευασμένο με 4 τεμάχια.
Τιμές από: 8,50
Απορρυπαντικό απολίπανσης. Αφαιρεί λίπη, κόλλες, χρώματα,  είναι ουδέτερο και δεν καταστρέφει τις επιφάνειες.  Εξαιρετικό για δάπεδα από ξύλο και τερακότα επεξεργασμένη με κερί, παραφίνες και λάδια και για δάπεδα από λινέλαιο, ακόμα και για δάπεδα επεξεργασμένα με μεταλλική παρκετίνη.
Τιμές από: 7,74
Ισχυρό αφαλατικό που βασίζεται σε ένα μείγμα ισχυρών οξέων .Χρησιμοποιείται σε επιφάνειες από ασβεστόλιθο και σκυρόδεμα από δάπεδα, καρίνες σκαφών, μπετονιέρες, λέβητες και σωλήνες.*(ΟΧΙ σε επιφάνειες φυσικού πετρώματος ) Το K 330 χρησιμοποιείται κυρίως για: αφαίρεση επιχρισμάτων γύψου, ασβέστη και τσιμέντου, λόγω της εκτέλεσης τοιχοποιιών, από ανθεκτικά στα οξέα δάπεδα.
Τιμές από: 11,95

Βλέπετε 1–20 απο 64 αποτέλεσματα