Μενού

Ποια πρότυπα καθαριότητας υποστηρίζει η Vikan;

Ποια πρότυπα καθαριότητας υποστηρίζει η Vikan;

Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που τα προϊόντα και τα συστήματα της Vikan συμμορφώνονται πλήρως με τα σημαντικότερα παγκόσμια πρότυπα στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων και της συντήρησης της υγιεινής.

Αρχικά όλα τα πρότυπα ορίζουν και ελέγχουν αυστηρά ορισμένα στοιχεία κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Μερικά από τα στοιχεία είναι ο διαχωρισμός, δηλαδή ο διαχωρισμός του εξοπλισμού για τον καθαρισμό και το χειρισμό τροφίμων, το σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης, η μέθοδος αποθήκευσης του εξοπλισμού καθώς και η συντήρησή του. Η εφαρμογή των μέτρων για τη μείωση της διασταυρούμενης μόλυνσης και τη μείωση της μετάδοσης αλλεργιογόνων στην παραγωγή.

Εν ολίγοις – η ασφάλεια των τροφίμων είναι η πιο σημαντική κατευθυντήρια ιδέα, η οποία, εκτός από το HACCP ως βασικό πρότυπο, εφαρμόζεται και από τα ακόλουθα πρότυπα και η Vikan συμμορφώνεται πλήρως με αυτά:

  • Διεθνή Προτεινόμενα Πρότυπα (IFS)
  • Πιστοποίηση Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων από Διεθνείς Οργανισμούς Τυποποίησης (ISO, FSSC 22000)
  • British Retail Consortium (BRC)
  • Πρόγραμμα Safe Quality Foods (SQF)

 

Σχετικά άρθρα

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr.

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr. Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους Το Uni Junior είναι ένα πρακτικό , ελαφρύ και εξαιρετικά υγιεινό ημι-επαγγελματικό σύστημα που περιλαμβάνει τις καινοτομίες και…

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP.

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP. ATP TEST ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ Ο έλεγχος πραγματοποιείται με λουμινόμετρο το οποίο χρησιμοποιεί την μέθοδο της βιοφωταύγειας για την ανίχνευση υπολειμμάτων…