Ο τακτικός καθαρισμός θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα!
Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν εστιατόρια και εταιρείες γρήγορου φαγητού καθημερινά.
Ο τακτικός καθαρισμός και απολύμανση του χώρου με τα κατάλληλα εργαλεία είναι το κλειδί για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης των πελατών και του προσωπικού σας.
Συνεπώς, ο τακτικός καθαρισμός όλων των επιφανειών, όπως τραπέζια, καρέκλες, πάγκοι και δάπεδα, θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.
Συμβουλευτικός οδηγός χρωματικής κωδικοποίησης για μεγαλύτερη ασφάλεια των τροφίμων
Η χρωματική κωδικοποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον διαχωρισμό εργαλείων για χρήση με συγκεκριμένους κινδύνους, σε συγκεκριμένες διαδικασίες και σε διαφορετικές ζώνες στο κατάστημά σας.
Αυτός ο διαχωρισμός ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης από μικροοργανισμούς, συντρίμμια τροφίμων, αλλεργιογόνα, χημικές ουσίες και ξένα σώματα.
Ένα καθαρότερο, ασφαλέστερο κατάστημα – ζώνη προς ζώνη