Μενού

Καθαρότερο και ασφαλέστερο εστιατόριο

Ο τακτικός καθαρισμός θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα!

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν εστιατόρια και εταιρείες γρήγορου φαγητού καθημερινά.

Ο τακτικός καθαρισμός και απολύμανση του χώρου με τα κατάλληλα εργαλεία είναι το κλειδί για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης των πελατών και του προσωπικού σας.

Συνεπώς, ο τακτικός καθαρισμός όλων των επιφανειών, όπως τραπέζια, καρέκλες, πάγκοι και δάπεδα, θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.

Συμβουλευτικός οδηγός χρωματικής κωδικοποίησης για μεγαλύτερη ασφάλεια των τροφίμων

Η χρωματική κωδικοποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον διαχωρισμό εργαλείων για χρήση με συγκεκριμένους κινδύνους, σε συγκεκριμένες διαδικασίες και σε διαφορετικές ζώνες στο κατάστημά σας.
Αυτός ο διαχωρισμός ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης από μικροοργανισμούς, συντρίμμια τροφίμων, αλλεργιογόνα, χημικές ουσίες και ξένα σώματα.

Ένα καθαρότερο, ασφαλέστερο κατάστημα – ζώνη προς ζώνη

Σχετικά άρθρα

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr.

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr. Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους Το Uni Junior είναι ένα πρακτικό , ελαφρύ και εξαιρετικά υγιεινό ημι-επαγγελματικό σύστημα που περιλαμβάνει τις καινοτομίες και…

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP.

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP. ATP TEST ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ Ο έλεγχος πραγματοποιείται με λουμινόμετρο το οποίο χρησιμοποιεί την μέθοδο της βιοφωταύγειας για την ανίχνευση υπολειμμάτων…