Μενού

Καθαρισμός Κουζίνας

Καθαρισμός Κουζίνας-Ευαίσθητο περιβάλλον, ασφαλείς λύσεις.

Οι κουζίνες και οι εγκαταστάσεις τροφίμων είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους επαγγελματίες του καθαρισμού. Είτε είναι ενδιάμεσος καθαρισμός είτε βασικός καθαρισμός ή απολύμανση – η τήρηση των αυστηρών προδιαγραφών υγιεινής που ισχύουν σε αυτόν τον τομέα απαιτούν πιθανώς ειδικούς καθαριστικούς παράγοντες. Ένα ισχυρό αλκαλικό απορρυπαντικό επαγγελματικής χρήσης από την ecleaning ταυτοχρόνως απολυμαίνει την επιφάνεια στην οποία γίνεται η χρήση του, μετά την εφαρμογή του απορρυπαντικού προηγείται ξέπλυμα της επιφάνειας πριν την επαναχρησιμοποίηση της .

Άλλες προκλήσεις που κάνουν την επίτευξη ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος λίγο πιο δύσκολο περιλαμβάνουν υψηλές θερμοκρασίες, υπερβολική υγρασία και επίμονους λεκέδες όπως λάδι και γράσο, υπολείμματα καμένων τροφίμων, αποξηραμένα ασπράδια αυγών ή κατάλοιπα από το ψήσιμο, το ψήσιμο και το τηγάνισμα επιπλέον, τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε πρέπει να είναι κατάλληλα για τα εν λόγω υλικά, είτε είναι πλαστικά, γυαλιά , αντιολισθητικές επιφάνειες, χρώμιο ή ανοξείδωτο ατσάλι.

Αλλά ακόμη και όταν πρόκειται για αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα, η Buzil έχει πάντα τη σωστή λύση καθαρισμού σύμφωνα με HACCP πρότυπα: από συντήρηση και εντατικά καθαριστικά δαπέδων και επιφανειών έως καθαριστικά για αυτόματα πλυντήρια πιάτων, καθαριστικά κρέμας, παράγοντες αφαλάτωσης και καθαριστικά φούρνων έτοιμο για χρήση, πολύ συγκεντρωμένο ή πιστοποιημένο φιλικό προς το περιβάλλον. Και φυσικά θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε καθαρισμό και απολύμανση σε χρονοδιαγράμματα σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις.

Σχετικά άρθρα

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr.

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr. Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους Το Uni Junior είναι ένα πρακτικό , ελαφρύ και εξαιρετικά υγιεινό ημι-επαγγελματικό σύστημα που περιλαμβάνει τις καινοτομίες και…

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP.

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP. ATP TEST ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ Ο έλεγχος πραγματοποιείται με λουμινόμετρο το οποίο χρησιμοποιεί την μέθοδο της βιοφωταύγειας για την ανίχνευση υπολειμμάτων…