Καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών 

Καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών

Λαμπρές λύσεις για οποιαδήποτε πρόκληση.

Μερικά είναι βερνικωμένα, μερικά είναι γυαλιστερά, μερικά είναι ματ. Μερικά είναι κατασκευασμένα από κεραμικά ή γυαλί, μερικά από δέρμα, μέταλλο ή ευαίσθητα πλαστικά όπως ακρυλικό γυαλί . Όπως πολλά άλλα πράγματα στην καθημερινή ζωή, οι επιφάνειες έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Όλα έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και πρέπει να αντέχουν σε συγκεκριμένες καταπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή του σωστού προϊόντος καθαρισμού για κάθε τύπο επιφάνειας είναι απολύτως απαραίτητη.

Από έτοιμο για χρήση, υψηλής συγκέντρωσης ή πιστοποιημένα φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά για όλες τις χρήσεις σε καθαριστικά γυαλιού, γυαλιστερά επιφανειακά καθαριστικά και αλκοόλη με βάση πλαστικά, έπιπλα και δέρμα. Η Buzil προσφέρει τη σωστή λύση για οποιαδήποτε απαίτηση.

Τα υπέρ συμπυκνωμένα καθαριστικά μας μπορούν να αραιωθούν σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με το επίπεδο ακαθαρσίας και το πεδίο εφαρμογής. Η σωστή δοσολογία εξοικονομεί χρήματα και προστατεύει το περιβάλλον.

Είτε πρόκειται για επαγγελματικό καθαρισμό, συντήρηση ή εντατικό καθαρισμό, καθαριστικά  τα προϊόντα Buzil προσφέρουν πάντα ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Σχετικές Αναρτήσεις