Μενού

Καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών 

Καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών

Για όλες τις επιφάνειες, βερνικωμένες, γυαλιστερές και ματ αλλά και κεραμικές ή γυάλινες. Όπως πολλά άλλα θέματα στην καθημερινότητα, οι επιφάνειες έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και πρέπει να αντέχουν σε συγκεκριμένες καταπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή του σωστού προϊόντος καθαρισμού για κάθε τύπο επιφάνειας είναι απολύτως απαραίτητη.
Έτοιμα για χρήση, υψηλής συγκέντρωσης και πιστοποιημένα καθαριστικά , φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά για όλες τις χρήσεις, ακόμα και γυάλισμα επιφανειών καθαριστικά με αλκοόλη.  Η Buzil προσφέρει τη σωστή λύση για οποιαδήποτε απαίτηση.
Τα υπέρ συμπυκνωμένα καθαριστικά από την ecleaning μπορούν να αραιωθούν σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με το επίπεδο ακαθαρσίας και το πεδίο εφαρμογής. Η σωστή δοσολογία εξοικονομεί χρήματα και προστατεύει το περιβάλλον.
Είτε πρόκειται για επαγγελματικό καθαρισμό, συντήρηση ή εντατικό καθαρισμό, τα καθαριστικά Buzil προσφέρουν πάντα ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr.

Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους με το Uni Jr. Επαγγελματικός καθαρισμός για όλους Το Uni Junior είναι ένα πρακτικό , ελαφρύ και εξαιρετικά υγιεινό ημι-επαγγελματικό σύστημα που περιλαμβάνει τις καινοτομίες και…

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP.

Στυλό ελέγχου επιφανειών ATP και ALP. ATP TEST ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ Ο έλεγχος πραγματοποιείται με λουμινόμετρο το οποίο χρησιμοποιεί την μέθοδο της βιοφωταύγειας για την ανίχνευση υπολειμμάτων…